Portrettfotografering

Portretter

Bilder i studio

Et portrettbilde kan være mange ting. Det kan være et bilde som gjenspejler din personlighed. Hvad du driver på med som hobby. Det kan vise hvilken job du gør. Uanset hvad du gør er det mit mål at ta de bedst mulige bilder av deg.

Når der tas bilder i studio setter jeg av 1.5 time av til dette. Så har man mulighed for at nå et klæsskift hvis man ønsker det og man har tid til at få en del forskellige typer bilder.

Du vil efter fotograferingen få et link til et galleri hvor du kan se bilderne igennem og velge ut dine favoritter, og jeg vil  selvfølgelig gi min mening på hva jeg mener er de beste bilderne og hvorfor. Efter bilderne er ferdige bliver de lagt ud som et galleri igen hvorfra du kan laste de ned.

Så hvis dette er noe du har lyst til at høre mere om er du velkommen til at ta kontakt eller ringe for en uforpliktende samtale.

Pris kr 2990 inkl. 5 filer

Bilder på location

Bilder på location er jo ofte en god mulighed når der skal tas bilder av deg selv, familiebilder, bilder av barna eller når man ønsker kjempe flotte bilder i naturen eller byen.

Når der tas bilder på location setter jeg av 2 timer til det. Jeg ønsker ikke dere skal føle at der er lite tid til at få tatt bilderne og der skal være god tid så barna kan leke og kose sig også. Det er ofte sådan man får de beste bilderne.

I vil efter fotograferingen få et link til et galleri hvor du kan se bilderne igennem og velge ut dine favoritter, og jeg vil  selvfølgelig gi min mening på hva jeg mener er de beste bilderne og hvorfor. Efter bilderne er ferdige bliver de lagt ud som et galleri igen hvorfra du kan laste de ned.

Så hvis dette er noe du har lyst til at høre mere om er du velkommen til at ta kontakt eller ringe for en uforpliktende samtale.

pris kr 3490 inkl. 5 filer

Firma portretter

Et firmaportrett kan gøres på mange forskellige måder. Min favoritmåde er at det viser personen fra sin beste måde samtidig som man implementerer andre ting, som for eksempel hvad man jobber med, eller hvor man jobber. Det kan også være et mere clean bilde på en hvid baggrund eller man kan gøre det lidt mere “spennende” med en håndmalt baggrund hvor der er struktur i. Der er mange forskellige muligheder.

I er velkomne til at ta kontakt og fortelle mig om deres ønsker og så finder vi av noe noe som passer precist for deres arbeidsplads!

Ta kontakt for pris.