Gravidfotografering

gravidbilder

gravidbilder i studio

Graviditeten er en kjempe vakker tid som er værd at forevige med vakre bilder!! Når vi skal lage gravidbilder i studio settes der av 2-3 timer så at der er mulighed til at ta en pause hvis man bliver sliten. Vi tar det i det tempo som passer kvinden som er gravid.

Når dere kommer setter vi os og prater lidt om det hele som skal ske. Hele tiden som vi bruger avhenger selvfølgelig av hvor mange forskellige bilder som skal lages. Hvis man for eksempel vil ha bilder med to forskellige kjoler og to typer av andre bilder bruges der veldig fort en del tid.. Hvis man derimod bare ønsker et bestemt bilde så går det selvfølgelig ganske mye raskere.

Der er mulighed for at låne kjoler av meg og jeg har mye forskelligt stof og andre props som kan brukes på bilderne så at vi er sikre på der kommer masse fint og forskelligt hvis det ønskes.

PRIS 2990KR INKL 5 FILER.

Gravid-kvinde-i-studio-hvid-kjole-sleb-flyr-smil-glede-stor-mage-tvillinger
gravid-kvinde-på-kne-strand-vannkant-speiling-solnedgang-fotografering-vakkert

gravidbilder på location

Graviditeten er en kjempe vakker tid som er værd at forevige med vakre bilder!! Når vi skal lage gravidbilder på location avtaler vi gerne på forhånd hvor mye tid vi bruker. Men det kan være opp til 3 timer. Det kommer veldig an på hvor der er valgt location og hvilke type bilder der ønskes.

På location vil der selvfølgelig også bli sat tid av til pause hvis du bliver sliten Vi tar det i det tempo som passer deg.

Der vil være mulighed for at låne kjoler hvis det ønskes. Og så tar jeg altid props og noe stof med på location. Det er selvfølgelig ikke nødvendigt at bruke. Det skal bare være der hvis du skulle ønske at ha sådanne ting.

PRIS 3490KR INKL 5 FILER.